Γιατί την «πάτησαν» όσοι έκαναν φορολογική δήλωση και ανήκουν στα Σώματα Ασφαλείας!

Posted on Posted in Νέα-Ειδήσεις

Εγκλωβισμένοι στο taxisnet είναι χιλιάδες φορολογούμενοι από τα σώματα ασφαλείας, καθώς αν έκανα την φορολογική τους δήλωση για το φορολογικό έτος 2018, δεν έπρεπε να την κάνουν και αν δεν την έκαναν θα πρέπει να περιμένουν νέες βεβαιώσεις για τα χρήματα που πήραν.

Και αυτό γιατί στο ποσό για τον υπολογισμό της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης συμπεριλήφθηκε και το ποσό των αναδρομικών που πήραν ως ένστολοι, το οποίο βάσει του πρόσφατου Ν. 4607/2019, άρθρο 52, ΔΕΝ θα πρέπει να συμπεριληφθεί!

Όπως μας μετέφερε φοροτεχνικός δεν υπήρχε καμία ενημέρωση για το συγκεκριμένο θέμα και μόλις τις τελευταίες ώρες από κάποια σώματα ασφαλείας όπως είναι η αστυνομία στέλνει ενημερωτικά σημειώματα στους φορολογούμενους με τα οποία τους καλεί να μην υποβάλλουν την φορολογική τους δήλωση μέχρι να γίνει η διόρθωση.

Με λίγα λόγια όσοι έκαναν το…λάθος να υποβάλουν φορολογική δήλωση τώρα θα πρέπει να κληθούν να την τροποποιήσουν και όσοι ακόμη δεν έχουν επισκεφτεί τον φοροτεχνικό τους θα πρέπει να περιμένουν τα νεώτερα.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *