Γιώργος Καλλιακμάνης: Εγώ ασχολήθηκα φανερά με τα προβλήματα με αποδείξεις και ονόματα

Posted on Posted in Άρθρα-Απόψεις

Από το bloko.gr

Διαβάστε την ανάρτηση τού προέδρου της Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργου Καλλιακμάνη:

Ενημερώνω με πολύ αγάπη αυτούς που συνεχίζουν να μάχονται με τόσο πάθος εναντίον μου “ενώ έπρεπε τον αγώνα τους να τον δίνουν για τα προβλήματα των συναδέλφων μας” ότι οι συναντήσεις μου και οι παρεμβάσεις μου ήταν υπό το φως της δημοσιότητας ενώ κάποιοι άλλοι καθώς φαίνεται πραγματοποιούσαν κρυφές συναντήσεις και από πλαϊνές πόρτες.

Άραγε για το σκοπό αυτών των συναντήσεων, εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα των συναδέλφων η τις δικές τους προσωπικές φιλοδοξίες;

Δεν θα πρέπει να λησμονούν ότι πέρα από το ότι οι συνάδελφοι αναγκάζονταν να πηδάνε μπάρες και να παρακαλούνε τους υπαλλήλους στο μέτρο και στον προαστιακό υπέστησαν και ένα μισθολόγιο -βαθμολόγιο κόλαφος καθώς και ένα ασφαλιστικό που τους οδήγησε στην απόλυτη φτωχοποίηση που φυσικά κανείς δεν πάλεψε για αυτό είτε γιατί δεν ήθελε είτε γιατί δεν μπορούσε. Άρα οι κρυφές συναντήσεις τους αυταπόδεικτα έγιναν για άλλους λόγους και όχι για την προστασία των συμφερόντων των αστυνομικών.

Εγώ ως απλός συνδικαλιστής αστυνομικός (Θέλουν κάποιοι αστυφύλακας -αστυνόμος, λίγο με νοιάζει)θα συνεχίζω να αγωνίζομαι με κάθε τρόπο και να δημοσιοποιώ τις ενέργειες μου διότι δεν έχω κανένα λόγο να κρύψω τίποτα.

Τους ευχαριστώ πολύ που αυτές τις άγιες μέρες ασχολούνται μαζί μας και θα τους ευχηθώ το 2020 να ασχοληθούν με τα προβλήματα …Καλη χρονιά !!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *