ΕΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ :Ντροπή ..Στη θέση των ενώσεων βάζουν τις παρατάξεις τους !

Posted on Posted in Άρθρα-Απόψεις

Για μια ακόμη φορά κάποιοι προσβάλλουν προκλητικότατα τους θεσμούς του Συνδικαλιστικού μας Κινήματος κάνοντας επίδειξη της παραταξιακής λογικής τους!

Αντί να ασχοληθούν με τις δεκάδες σοβαρότατες προτάσεις που έχουν υποβληθεί από τις Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων, να τις συζητήσουν, να τις επεξεργαστούν στα όργανα και να τις υποβάλλουν προς την ηγεσία, προσπαθώντας να βελτιώσουν τον εργασιακό βίο των συναδέλφων μας,

προτιμούν να συναντιούνται με τις προσκείμενες σε αυτούς τοπικές συνδικαλιστικές παρατάξεις, προσβάλλοντας τον θεσμικό ρόλο των τοπικών Συνδικαλιστικών Σωματείων, το καταστατικό ,και τον ηθικό ρόλο που έχει ο θεσμός της θέσης που δυστυχώς για όλους μας κατέχουν.

Είναι αδιανόητο πλέον

και φανταζόμαστε ότι πριν πολλά χρόνια, όταν οι συνάδελφοι μας με αγώνες που τους οδήγησαν πολλές φορές σε έξοδο από το Σώμα λόγω διωγμών, κατάφεραν να αποκτήσουμε συνδικαλιστικό λόγο και

δεν θα πίστευαν ποτέ ότι αυτοί που θα ηγούνταν πλέον του συνδικαλιστικού μας κινήματος θα πραγματοποιούσαν συναντήσεις με συνδικαλιστικές παρατάξεις που πρόσκεινται σε αυτούς στα γραφεία τους , χωρίς να έχουν συναντηθεί με τους Προέδρους των τοπικών Ενώσεων Αστυνομικών, συζητώντας θέματα που αφορούν τους Αστυνομικούς που αφορούν τις Ενώσεις, εξυπηρετώντας μόνο τα μικροπολιτικά συμφέροντά τους.

Είναι απόλυτος βέβαιο ότι έρχονται δεύτεροι και καταϊδρωμένοι σε κάθε περίπτωση προσπαθώντας να καπηλευτούν τις ενέργειες των κατά τόπους ενώσεων και να διασφαλίσουν την μελλοντική υπερίσχυση των πειθήνιων οργάνων τους .

Η ασέβεια αυτή προς τον θεσμό των τοπικών Συνδικαλιστικών Σωματείων το μόνο που καταφέρνει είναι να αποδυναμώνει το Συνδικαλιστικό μας Κίνημα και δεν εκφράζει κανέναν μας.

Η παραταξιακή αυτή αντιμετώπιση του Συνδικαλιστικού Κινήματος και η παλαιοκομματική αντίληψη που εκφράζει το στρεβλό, μας παραπέμπει σε επικίνδυνους συνειρμούς για το Κίνημά μας που είναι και η αιτία της ολοκληρωτικής καταστροφής που έχουμε υποστεί τα τελευταία χρόνια

Λυπούμαστε πολύ για μια ακόμη φορά!

ΕΝΑ-ΜΠΡΟΣΤΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *