ΕΝΑ-ΜΠΡΟΣΤΑ: Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την ΕΚΑΜ

Posted on Posted in Άρθρα-Απόψεις

Για άλλη μια φορά ο αγώνας μας φαίνεται ότι έπιασε τόπο!

Ήδη έχει προωθηθεί και υποβληθεί Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος στο Υπουργείου Οικονομικών, που εκτός των άλλων, προβλέπει και την επαναφορά της ΕΚΑΜ στις Διευθύνσεις Αστυνομικών δυνάμεων Αττικής και Θεσσαλονίκης αντίστοιχα.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την επαναχορήγηση του επιδόματος που είχε κοπεί, όταν είχαν ενταχθεί στην Δ.Ε.Α.Δ., σε συνδυασμό με την εφαρμογή του τελευταίου μισθολογίου.

Επειδή μετά Χριστού πολλοί οι προφήτες, όπως άλλωστε όλοι σας όσοι παρακολουθείτε στενά τα συνδικαλιστικά δρώμενα, διαπιστώνεται εδώ και πολύ καιρό πως αφού ενεργούμε, προτείνουμε και ενημερώνουμε για κάποια ζητήματα μας ακολουθούν κατόπιν παραπόδα!

Επισημαίνουμε ότι είναι ένα ζήτημα, για το οποίο από τη πρώτη στιγμή τρέξαμε, όλοι μαζί με τους εκλεγμένους συνδικαλιστές της ΕΚΑΜ , προκειμένου να διορθωθεί αυτή η αδικία!

Σημειώνεται ότι παρακολουθούμε στενά την όλη διαδικασία, μέχρι και την τελική υπογραφή και έκδοση του σχετικού Προεδρικού Διατάγματος , μη λησμονώντας φυσικά και τους Συνοδούς σκύλων περιπολίας.

Είναι αυταπόδεικτο ότι, πιάσαμε σε πολλά ζητήματα λάσπη και έγινε χρυσός, ενώ κάποιοι άλλοι πιάσανε χρυσό και έγινε λάσπη, σε όλους τους τομείς.

Μην αναμένουμε λοιπόν να αλλάξει τίποτα στην Αστυνομία, αν εμείς οι ίδιοι δεν αλλάξουμε, επιλέγοντας αυτούς που θέλουν και μπορούν, αυτούς που-με λίγα λόγια-έχουν την ικανότητα να πετύχουν.

ΕΝΑ-ΜΠΡΟΣΤΑ  λοιπόν για μια Νέα Αστυνομία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *