ΕΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ :Τα κλάσματα του δευτερόλεπτου της δημοσιότητας ενός “συνδικαλιστή”

Posted on Posted in Άρθρα-Απόψεις

Μετά από μια προσπάθεια που θα ζήλευαν και οι καλύτεροι “κασκαντέρ αμερικανικών ταινιών”, κάποιοι συνδικαλιστές που κατά τα αλλά κατηγορούν “το συνδικαλισμό της φωτογραφίας” , κατάφεραν να βγούνε φωτογραφία, όχι για παραπάνω από μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου, προσπαθώντας  να δημιουργήσουν μια εικονική πραγματικότητα.

Μπορεί να μην πρόλαβαν να συζητήσουν για τα τόσα θέματα που μας απασχολούν και μας έχουν κατατάξει εργασιακά στον «πάτο» του δημόσιου τομέα, αλλά κατάφεραν να βγει η επιθυμητή φωτογραφία , προσδοκώντας να παραπλανήσουν για μια ακόμη φορά τους συναδέλφους μας, καθώς αναζητούν δια καως μια επιπλέον θητεία προκειμένου να σφραγίσουν την ταφόπλακα που έχουν ήδη βάλει στο συνδικαλιστικό μας κίνημα.

Προσποιούνται ότι σε μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου συζήτησαν θέματα όπως το μισθολόγιο και το βαθμολόγιο, το ασφαλιστικό, το επικίνδυνο, την ανυπαρξία προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής και αλλά τόσα προβλημάτων που όπως έχουμε ήδη αναφέρει μας στερούν εργασιακά δικαιώματα που στις Αστυνομίες των χωρών που πρωτοπορούν στον κόσμο, θεωρούνται βασικά.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μερικούς μήνες που χρησιμοποιούν τις ίδιες μεθόδους προκειμένου να αποδείξουν την ύπαρξή του μέσα στο τέλμα της ανυπαρξίας που έχουν φέρει τον ένστολο συνδικαλισμό.

Φυσικά πέρα από το αστείο της υπόθεσης, που θα ζήλευε και ο ποιο ευφάνταστος κωμωδιογράφος, υπάρχει και η τραγική ειρωνεία ,η οποία είναι επακόλουθο όλων των μέχρι τώρα ενεργειών τους ,που έχουν αντίκτυπο στον Έλληνα Αστυνομικό.

Ότι και αν πούμε είναι λίγο, για να εκφράσουμε την έλλειψη σοβαρότητας για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Έλληνας Αστυνομικός, αλλά και την ανεπανόρθωτη βλάβη που έχει υποστεί σύσσωμο το συνδικαλιστικό μας κίνημα.

Μια βλάβη, την ευθύνη της οποίας αναλαμβάνουμε και εμείς οι ίδιοι, καθόσον πριν αυτή πραγματωθεί δεν κατορθώσαμε να πείσουμε τους συναδέλφους ώστε να αποφευχθεί, αλλά τονίζοντας και επισημαίνοντας την ευθύνη που έχουν πλέον αυτοί, οι οποίοι συνεχίζουν να στηρίζουν αυτό τον στρεβλό ένστολο συνδικαλισμό που μας ντροπιάζει όλους.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, όλους τους συνδικαλιστές ,να αναλογιστούν την σοβαρότητα της κατάστασης που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στο Σώμα.
Είμαστε πραγματικά σε τέλμα;ήρθε το εργασιακό μας τέλος ή είναι η περίοδος του συνδικαλιστικού μας μεσαίωνα;
Είναι τόσο δύσκολο να γυρίσουμε την πλάτη σε αυτούς που γελοιοποιούν το συνδικαλιστικό μας κίνημα και μας καθιστούν υπόλογους έναντι στους συναδέλφους μας, έναντι στην ίδια τη κοινωνία;

ΕΝΑ-ΜΠΡΟΣΤΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *