Οι σέξι νεοσύλλεκτες που αναστατώνουν τον Ελβετικό στρατό – ΦΩΤΟ

Posted on Posted in Νέα-Ειδήσεις

 Πρόβλημα για τον ελβετικό στρατό φαίνεται να έχουν προκαλέσει οι νεοσύλλεκτες με την ανάρτηση σεξι φωτογραφιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) γράφει η Daily Mirror.

Σύμφωνα με τον ελβετικό στρατό οι νεοσύλλεκτες μανιωδώς ποστάρουν φωτογραφίες στα social media.

O Εκπρόσωπος των ελβετικών ενόπλων δυνάμεων Ντάνιελ Ρείστ είπε: “Υπάρχει μια πολύ σαφής πολιτική: Δεν επιτρέπoνται οι φωτογραφίες με στολή. Όποιος θέλει να βγάλει φωτογραφιά, πρέπει πρώτα να ζητήσει άδεια από τον διοικητή.
“Εάν ανεβάζουν ανοησίες ή σεξιστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, θα καλέσουμε τη στρατιωτική αστυνομία. Αλλά εάν δημοσιεύουν θετικές εμπειρίες, αυτό δεν βλάπτει το στρατό.”

Η Βαλεντιν Μορίνα, 24, είναι μια από τις γυναίκες ανεβάζει συχνά selfie στα social media.
Η γυναίκα από τη γαλλόφωνη πόλη της Λωζάννης είναι μια οπλίτης σε Μ109 howitzer.
“Ήμουν η μόνη γυναίκα σε 400 άνδρες Το σχολείο ήταν μια καλή εμπειρία, η οποία, δυστυχώς,τώρα εχει τελειώσει.”.
Άλλες γυναίκες με στολή δημοσιεύουν φωτογραφίες και χρησιμοποιούν τα hashtags  #proud (περηφανες) ή #strong (δυνατές) με τις selfie τους.

Η Αλεξάνδρα Σνάιντερ (κατω), 19, είπε: “Ποτέ μη ζητάς συγνώμη για το ποιος είσαι και το τι θέλεις.”
Ο Ελβετικός στρατός δήλωσε ότι θέλει να ξεκινήσει μια εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την επόμενη χρονιά για να αναδείξει την στρατιωτική καριέρα. Κάποια τοπικά μέσα ενημέρωσης πιστεύουν οτι αυτες οι όμορφες νεοσύλλεκτες ειναι ακριβώς αυτο που χρειάζεται για την εκστρατεία
Οι εικόνες αυτες έχουν δημοσιευθεί ευρέως σε ελβετικές εφημερίδες.

Αλλά ο Ρειστ υποστηρίζει οτι πρέπει να σκέφτονται πριν ποστάρουν – μετα απο ενα περιστατικό με ενα βίντεο απο γκάφες που εφτιαξαν και ανέβασαν μερικοί στρατιώτες και που στο τέλος έγινε viral στην Ελβετία.

Πηγή: onalert.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *