Τα πρώτα θετικά αποτελέσματα της συνάντησης μας με τον Αρχηγό

Posted on Posted in Άρθρα-Απόψεις

Σε συνέχεια της συνάντησης που είχαμε με την ηγεσία του Σώματος, στην οποία τέθηκαν από μέρους μας σημαντικά εργασιακά ζητήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, πληροφορηθήκαμε ότι,

α] πλέον όλες οι αποσπάσεις Αστυνομικών που διατάσσονται για το μεταναστευτικό πρόβλημα, θα χρηματοδοτούνται από Ευρωπαϊκά κονδύλια και όχι με έξοδα του Ελληνικού Δημοσίου, με όλα τα ευεργετικά οικονομικά πλεονεκτήματα που  συνεπάγεται αυτό.

β] επίσης δρομολογείται επίσημα η δυνατότητα μετακίνησης των διμοιριών αεροπορικώς, με την προϋπόθεση ότι το εισιτήριο θα είναι φθηνότερο από το αντίστοιχο ακτοπλοϊκό.

γ] στελέχη του Αρχηγείου υπό την επίβλεψη του κ.Επιτελάρχη, θα επισκεφτούν τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εξετάσουν αν συντρέχουν οι συνθήκες και αν είναι πρόσφορο το έδαφος για τη σύσταση Αστυνομικού φαρμακείου.

Η δρομολόγηση λύσης των δίκαιων αυτών αιτημάτων μας από τη Διοίκηση, μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Υπάρχουν και άλλα πολλά θέματα που έχουμε θέσει και τα οποία ταλαιπωρούν καθημερινά τον εργασιακό βίο των συναδέλφων μας, για την επίλυση των οποίων εργαζόμαστε συνεχώς.

Η δρομολόγηση λύσεων σε αιτήματα μας από την ηγεσία είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι μόνο μέσω διαλόγου συναντήσεων και διάθεση συνεργασίας μπορεί να πάμε μπροστά για τον συνάδελφο.

Οι άναρχες κραυγές και οι στημένες κόντρες για ίδιον όφελος δεν βοήθησαν ποτέ και κανέναν.

Στόχος μας να κάνουμε κάθε φορά

ΕΝΑ βήμα ΜΠΡΟΣΤΑ για τον καλό των συναδέλφων.

ΕΝΑ-ΜΠΡΟΣΤΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *